Basketschool

Om kinderen te laten kennis maken met basketbal, organiseren we ‘de basketschool‘. Hier krijgen ze op een speelse manier de absolute basis mee van het spelletje (dribbelen, passen, shotten, …). Daarnaast wordt ook deelgenomen aan  enkele ‘peanut’-tornooien om hen voor het eerst te laten kennis maken met wedstrijdsituaties. Na de basketschool kunnen de spelertjes dan eventueel doorstromen naar een ploegje in een eerste competitievorm.

De basketschool wordt geleid door trainer Arne Creyf (gediplomeerd Initiator Basketbal).

Doelgroep

De basketschool is vooral gericht op beginnende spelers van het 3e kleuter tot 4e leerjaar.

Tijdstip en locatie

De lessen gaan door elke zaterdag van 9u tot 10u in het sportcentrum te Eernegem. De lessen gaan door van januari tot begin mei, goed voor zo’n 16 lessen in totaal. De datum en locatie van de tornooitjes wordt later doorgegeven.

Inschrijving

Vooraf inschrijven hoeft niet, en de eerste les is volledig gratis. Zo kan men eerst al eens proeven van de superleuke balspelletjes, voordat men hoeft te beslissen of ze willen blijven komen. Voor verdere deelname t.e.m. 9 mei wordt € 40 gevraagd.

Deelnemen?

Doe je sportkledij aan en kom op zaterdag naar het sportcentrum – Bruggestraat 104, Eernegem – waar je van harte zal ontvangen worden door trainer Arne.

Hebt u nog vragen? Twijfel dan niet om ons te contacteren.