De competitie staat opnieuw voor de deur, en er beloven weer mooie wedstrijden aan te komen van jullie favoriete Bebita-ploegen. Weten wanneer die wedstrijden plaatsvinden, is natuurlijk uitermate handig om je agenda te plannen zodat u geen enkele wedstrijd hoeft te missen. Maar waar kan ik de kalender vinden?

De kalender van de Bebita-ploegen kunt u op verschillende plaatsen vinden, zowel op het web, op je telefoon als op papier. Hieronder een overzicht:

Op onze website

De kalender per ploeg kunt u op de pagina van de ploeg vinden. Ga via het menu ‘Ploegen’ naar de ploeg van uw keuze.

U vindt er de laatste resultaten en ook de eerstkomende wedstrijden. Wenst u alle wedstrijden en resultaten te bekijken, dan kan u iets verder op de pagina terecht, onder de tab ‘wedstrijden’.

Wenst u de wedstrijden automatisch in uw agenda te importeren? Dat kan!

Download het iCal-bestand via de ploegenpagina en importeer vervolgens het bestand in uw agenda.

Op deze manier hoeft u niet alle wedstrijden manueel in uw agenda te steken, en worden bovendien wijzigingen in de kalender automatisch bijgewerkt. Super handig dus!

Basketbal Vlaanderen

De kalender en resultaten zijn ook te vinden op de officiële kanalen van Basketbal Vlaanderen. U kan ze raadplegen op hun website of via hun mobiele app.

De mobiele app

Basketbal Vlaanderen heeft sinds enkele jaren een mobiele applicatie voor Android en iOS (klik op de link om naar de downloadpagina te gaan).

Nadat u zich geregistreerd heeft, zal u toegang hebben tot de wereld van Basketbal Vlaanderen. Zo kan u een bepaalde ploeg bij uw favorieten toevoegen. Nadat u dit hebt gedaan, komen de wedstrijden en resultaten in de kalender, en kan u gemakkelijk het klassement van de betreffende reeks vinden. U zal ook notificaties ontvangen op het moment een uitslag van één van uw favoriete ploegen bekend is. Zo bent u meteen op de hoogte van het resultaat van uw favoriete basketploeg.

De website: basketbal.vlaanderen

De resultaten kunt u vinden op de officiële website van Basketbal Vlaanderen. De gemakkelijkste manier om Bebita Eernegem te vinden, is via de zoekfunctie.

Zoek naar ‘bebita’ en klik vervolgens op de clubnaam.

U ziet er nu alle ploegen waarmee we in competitie zijn en hun respectievelijke reeksen. U kan het programma en de resultaten van de hele club bekijken. Klik op de ploeg naar keuze om details per ploeg te bekijken, zoals klassementen, uitslagen en de kalender.

Tip! U kan de ploeg, de club of de reeks bij uw favorieten plaatsen door op het sterretje te klikken.

De ploeg/club/reeks in kwestie kan daarna gemakkelijk terug gevonden worden bij ‘Favorieten’, zodat u niet telkens hoeft te navigeren naar de gewenste pagina.

 

Liever op papier?

De papieren kalender van alle ploegen is vanaf september te verkrijgen aan de bar van sportcafetaria Time-Out! , geschikt om opgevouwen in uw portefeuille te bewaren.